Propunerea PNL pentru funcţia de premier: Nicolae Ciucă

  • Nicolae Ciucă este propunerea pentru funcţia de premier cu care delegaţia PNL se va prezenta la consultările de la Cotroceni.
  • Anterior, liderii PNL au decis că preşedintele partidului, Florin Cîţu, trebuie să fie nominalizat pentru această funcţie.
2985 afișări
Imaginea articolului Propunerea PNL pentru funcţia de premier: Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, este propunerea pentru funcţia de prim-inistru cu care liberalii se prezintă la consultările de la Palatul Cotroceni, au decis, în unanimitate, liderii liberali.

Din delegaţia PNL care merge la Cotroceni fac parte Florin Cîţu, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu, adică preşedintele partidului şi cei patru prim-vicepreşedinţi.

Liberalii sunt chemaţi primii la Palatul Cotroceni pentru consultări în vederea formării viitorului guvern, potrivit programului anunţat de Administraţia Prezidenţială. Consultările au loc joi.

Conform sursei citate, consultările vor avea loc joi, 21 octombrie 2021, după următorul program:

11:00 Consultări cu Partidul Naţional Liberal (PNL)

11:30 Consultări cu Partidul Social Democrat (PSD)

12:00 Consultări cu Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)

12:30 Consultări cu Uniunea Salvaţi România (USR)

13:00 Consultări cu Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)

13:30 Consultări cu Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale

Consultările au loc în contextul în care premierul desemnat Dacian Cioloş nu a fost învestit de Parlament în urma şedinţei de miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici