Propunerile pentru şefia filialelor PNL de sectoare în Bucureşti, amânate până săptămâna viitoare

Preşedintele PNL Ludovic Orban va prezenta liberalilor, săptămâna viitoare, propunerile de preşedinţi interimari ai organizaţiilor PNL de sectoare în Bucureşti, au precizat surse din partid, pentru MEDIAFAX. Liberalii au ţinut, luni, la Parlament, o şedinţă a Biroului Executiv, de la ora 12.00.

281 afișări
Imaginea articolului Propunerile pentru şefia filialelor PNL de sectoare în Bucureşti, amânate până săptămâna viitoare

Propunerile pentru şefia filialelor PNL de sectoare în Bucureşti, săptămâna viitoare - surse

Preşedintele PNL Ludovic Orban a decis să amâne, pentru săptămâna viitoare, prezentarea propunerilor de preşedinţi interimari ai organizaţiilor PNL din sectoarele Bucureştiului, au precizat surse din partid, pentru MEDIAFAX. Decizia de amânare a fost luată din cauza lipsei de cvorum la şedinţa de luni a Biroului Executiv, care a avut loc de la ora 12.00, potrivit surselor.

Anterior, surse din partid au spus, pentru MEDIAFAX, că printre numele vehiculate ar fi avocatul Cristian Băcanu, Sebastian Burduja, cel al cărui partid PACT a fuzionat cu PNL, Antonel Tănase, liberalul care coordonează comisia de specialitate a PNL pe infrastructura de transport, sau Tănase Stamule, au explicat sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, şi Ciprian Ciucu ar fi luat în calcul pentru şefia organizaţiei PNL Sector 6.

Pe 25 iunie, Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, în şedinţa Biroului Executiv al partidului, în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti, propunerea fiind făcută de preşedintele liberal.

„Am considerat că Violeta Alexandru este omul potrivit să producă o schimbare la faţă a PNL, în Bucureşti. Este o persoană serioasă şi extrem de pregătită profesional şi o persoană care are capacitatea să recredibilizeze PNL”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul şedinţei liberalilor din 25 iunie.

Votul pentru Violeta Alexandru a fost unul pozitiv, chiar dacă peste 600 de liberali au semnat, cu o zi înainte de BEX, o scrisoare adresată lui Rareş Bogdan, prin care îi cereau acestuia să preia şefia PNL Bucureşti.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a demisionat de la şefia PNL Bucureşti, precizând că „cel mai înţelept lucru este să ne retragem” Acesta a adăugat că şi conducerea naţională a partidului e responsabilă pentru scorul PNL în Capitală la alegerile europarlamentare.

Cristian Buşoi conducea filiala PNL Bucureşti, Victor Picu era lider PNL Sector 1, Anca Boagiu - preşedinte PNL Sector 2, Florin Alexe la PNL Sector 3, Răzvan Sava la PNL Sector 4, Cristian Marian Olteanu la PNL Sector 5, iar Cornel Pieptea la PNL Sector 6.

Taguri:
pnl,
sectoare,
filiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici