Protest în timpul Congresului PPE: Votezi PNL, câştigă PSD

USR a organizat, miercuri, o acţiune de protest în contextul Congresului Partidului Popular European de la Bucureşti. Două maşini cu ecrane digitale au circulat prin Bucureşti afişând mesaje în română şi engleză: Vote for PPE, wins S&D/ Votezi PNL, câştigă PSD.

189 afișări
Imaginea articolului Protest în timpul Congresului PPE: Votezi PNL, câştigă PSD

Protest în timpul Congresului PPE: Votezi PNL, câştigă PSD

Două maşini cu ecrane digitale au circulat prin Bucureşti, în zona în care este organizat Congresul PPE, afişând mesaje în română şi engleză: Vote for PPE, wins S&D/ Votezi PNL, câştigă PSD.

Pe ecrane au rulat şi afişele USR cu Cătălin Drulă şi mesajele: „Nu îi lăsa să îţi fure viitorul. Alege România modernă”.

„USR le transmite reprezentanţilor PPE aflaţi în aceste zile la Bucureşti că ar trebui să clarifice cu cei din PNL cum au ajuns popularii europeni fraţi cu social-democraţii în România. Asistăm la un festival al absurdului, cei care vor vota cu PNL la europarlamentare vor trimite de fapt pesedişti la Bruxelles”, a declarat Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte USR şi purtător de cuvânt al USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
protest,
usr,
ppe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici