Proteste în justiţie faţă de OUG 7. Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 continuă suspendarea activităţii

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din Capitală s-au întrunit, marţi, în Adunare Generală, şi au decis să continue suspendarea activităţii întreaga săptămână, în semn de protest faţă de OUG 7. Procurorii vor lucra doar pentru dosarele urgente.

201 afișări
Imaginea articolului Proteste în justiţie faţă de OUG 7. Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 continuă suspendarea activităţii

Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 continuă suspendarea activităţii până pe 8 martie

„Procurorii din cadrul Parchetulului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în Adunarea General a Procurorilor din data de 04.03.2019, au decis suspendarea în continuare a activităţii până pe data de 08.03.2019, inclusiv, procurorii urmând a-şi desfăşura activitatea doar în acele cauze în care se apreciază că există urgenţă”, au transmis reprezentanţii parchetului, printr-un comunicat de presă.

Şi DIICOT a criticat, luni, proiectul de modificare a OUG pe legile justiţiei, subliniind că trebuie eliminate prevederile privind Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie. Procurorii DIICOT au anunţat că vor purta, în semn de protest, banderole albe.

Însă, premierul Viorica Dăncilă a anunţat, în debutul şedinţei de Guvern de marţi, adoptarea proiectului pentru modificarea OUG 7 pe legile justiţiei, în ciuda avizului consultativ negativ al CSM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici