Proteste în mai multe administraţii fiscale din ţară. Sindicaliştii din Finanţe sunt nemulţumiţi de măsurile propuse de Guvern pentru reducerea cheltuielilor bugetare

  • Mai multe proteste au loc în mai multe administraţii fiscale din ţară, anunţă Blocul Naţional Sindical (BNS).
  • Protestele sunt organizate de Federaţia Sindicatelor din Administraţia Fiscală „Solidaritatea”, afiliată BNS.
816 afișări
Imaginea articolului Proteste în mai multe administraţii fiscale din ţară. Sindicaliştii din Finanţe sunt nemulţumiţi de măsurile propuse de Guvern pentru reducerea cheltuielilor bugetare

Blocul National Sindical informează că la această oră au loc proteste în mai multe administraţii fiscale din ţară, anunţă BNS.

Astfel, au loc proteste în judeţele Iaşi, Dolj, Vrancea, Buzău şi Bacău.

Manifestările sunt organizate de Federaţia Sindicatelor din Administraţia Fiscală „Solidaritatea”, afiliată la BNS.

Sindicaliştii din acest sector au protestat în ultimele două săptămâni nemulţumiţi de măsurile propuse de Executiv pentru reducerea cheltuielilor bugetare.

„Promisiunile pe care le-am făcut sindicatelor din finanţe săptămâna trecută au fost ghidate de responsabilitatea noastră în raport cu dezvoltarea economică echilibrată şi sustenabilă a ţării. Mi-am asumat că mă voi lupta pentru profesioniştii care fac diferenţa. În acest sens, depunem eforturi pentru a ne asigura că propunerile agreate ajung pe masa Guvernul României săptămâna aceasta. Majoritatea sindicatelor au avut la Ministerul Finanţelor reprezentanţi care au putut vedea Memorandumul ce cuprinde demersurile agreate pentru implementarea măsurilor stabilite împreună, document cu care au fost de acord. Cu această ocazie, ne-au transmis că vor amâna acţiunile de protest pe care le pregăteau. Separat, au avut loc discuţii tehnice pe tema proiectului de ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru înlăturarea discrepanţelor salariale înregistrate la nivelul sistemului finanţelor publice”, a transmis săptămâna trecută ministrul de Finanţe, Marcel Boloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici