Proteste masive în Thailanda. Manifestanţii şi-au criticat pentru prima dată regele

  • Protestatarii thailandezi au fost vocali la adresa mmonarhiei
  • Peste 20.000 de oameni au participat la cel mai mare protest organizat în Thailanda din ultimii ani
  • Manifestanţii au cerut dizolvarea parlamentului şi o nouă constituţie
1051 afișări
Imaginea articolului Proteste masive în Thailanda. Manifestanţii şi-au criticat pentru prima dată regele

Sursa foto: profimedia

Peste 20.000 de oameni au participat duminică la cele mai mare protest din Thailanda. Manifestanţii au cerut dizolvarea parlamentului şi o nouă constituţie, ba mai mult decât atât, au contestat casa regală.

Protestatarii nu au vizat doar pe premierul Thailandei, care a preluat puterea printr-o lovitură de stat în 2014, ci şi monarhia, care istoric a fost ferită de critici, relatează Axios.

Regele Vajiralongkorn locuieşte în Germania în cea mai mare parte a anului şi a fost criticat pentru indiferenţa sa faţă de impactul pandemiei şi de agravarea crizei economice din ţara asiatică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici