PSD a anulat cel mai mare miting de campanie. Codrin Ştefănescu explică motivele pentru care partidul lui Dragnea ocoleşte Capitala

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că partidul nu va organiza un miting pe 22 mai, la Romexpo, în Capitală. Acesta a spus că social-democraţii nu au dorit blocarea traficului din Bucureşti şi că fiecare judeţ urmează să aibă câte două mari întâlniri pe zone.

12786 afișări
Imaginea articolului PSD a anulat cel mai mare miting de campanie. Codrin Ştefănescu explică motivele pentru care partidul lui Dragnea ocoleşte Capitala

PSD a anulat mitingul din Bucureşti. Codrin Ştefănescu explică motivele

"Am hotărât de comun acord cu colegii din conducerea PSD să anulăm mitingul de pe 22 mai de la Bucureşti de la Romexpo din următoarele motive: am hotărât ca saptămâna viitoare toţi să se ocupe doar de activităţile de campanie din teritoriu; săptămâna viitoare vor avea loc la nivelul fiecărui judeţ în medie cam două întâlniri mari pe zone, care, în cazul organizării acestui miting, urmau să fie anulate; toată lumea şi-ar fi dorit un miting cu mai mult de 150 de mii de participanţi în Piaţa Victoriei, dar în cursul săptămânii asta înseamnă că urma să blocăm pentru foarte multe ore, nu numai centrul Bucureştiulu, circulaţia pe foarte multe artere şi nu dorim să creăm un discomfort celor din Bucureşti, mai ales în cursul săptămânii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Codrin Ştefănescu.

Acesta a mai spus că se va ţine mitingul din Târgovişte, de duminică, iar săptămâna viitoare vor avea loc ultimele pregătiri cu activiştii de partid înaintea alegerilor europarlamentare.

"Toată lumea rămâne în dispozitiv în teritoriu pentru că săptămâna viitoare vor avea loc şi ultimele pregătiri cu toţi activiştii de partid si cu toţi responsabilii de zonă. Analizând toate aceste aspecte, am hotărât să anulăm mitingul de la Bucureşti, nu pe cel de la Dâmboviţa, din Târgovişte, de pe 19, care rămâne conform programului în vigoare. Vom participa cu toţii acolo", a mai spus secretarul general PSD.

PSD a avut mitinguri, săptămâna trecută, la Iaşi şi Galaţi. Manifestaţia de la Iaşi de joia trecută a avut loc cu ocazia Zilei Europei şi în aceeaşi zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. La mitingul PSD de, sâmbătă, la Galaţi, a participat şi premierul Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici