PSD a anunţat în plenul Camerei depunerea moţiunii simple pe Agricultură

Vicepreşedintele Comisiei de agricultură din Cameră, Victor Surdu (PSD), a anunţat miercuri în plen că deputaţii PSD şi PC depun o moţiune simplă cu tema "Programul naţional pentru agricultură şi dezvoltare a Guvernului Boc pe anul 2010. Falimentul fermierilor din România".

23 afișări
Imaginea articolului PSD a anunţat în plenul Camerei depunerea moţiunii simple pe Agricultură

PSD a anunţat în plenul Camerei depunerea moţiunii simple pe Agricultură (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediaafx Foto)

Deputatul PSD Victor Surdu a subliniat că social-democraţii au, conform Regulamentului, şi numărul de semnături necesare pentru depunerea unei moţiuni simple.

La rândul său, preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a precizat moţiunea îndeplineşte condiţiile procedurale şi va intra în discuţia Biroului Permanent de miercuri, programat pentru ora 19.00.

Conform Regulamentului Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă poate fi iniţiată de cel puţin 50 de deputaţi.

Preşedintele Camerei stabileşte data dezbaterii moţiunii simple, care nu poate depăşi 6 zile de la înregistrarea acesteia, înştiinţând Guvernul în acest sens.

Pentru a fi aprobată o moţiune simplă, este necesar votul favorabil al majorităţii deputaţilor prezenţi.

În cazul în care o moţiune simplă este aprobată, hotărârea Camerei se va trimite Guvernului, care va ţine cont de poziţia exprimată în cuprinsul respectivei moţiuni, se mai arată în Regulamentul Camerei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici