PSD a decis: va vota prelungirea stării de urgenţă / Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

  • Marcel Ciolacu a declarat că parlamentarii PSD vor vota mâine prelungirea stării de urgenţă
  • Marcel Ciolacu spune că trebuie să existe şi un plan de repornire a economiei
  • Preşedintele interimar al PSD cere guvernului ca populaţia să fie testată pentru că doar aşa se pot relua activităţile
5523 afișări
Imaginea articolului PSD a decis: va vota prelungirea stării de urgenţă / Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

PSD a decis: va vota prelungirea stării de urgenţă / Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

Liderii PSD au decis după a şedinţă a Comitetului Naţional Executiv ca toţi parlamentarii să voteze prelungirea stării de urgenţă, mâine, în Parlament.

”Am decis astăzi că vom vota prelungirea stării de urgenţă, dar şi că determinăm în acelaşi timp Guvernul să acţioneze să facă ceva concret pentru oameni chiar de astăzi. În proiectul de hotărâre privind încuviinţarea stării de urgenţă adoptat de comisiile de specialitate am prevăzut ca măsurile luate de guvern să fie temeinic motivate. Să nu mai revină a doua zi asupra lor pentru că şi-au dat seama între timp că au greşit. Tototdată, în 60 de zile de la încetarea stării de urgenţă, Curtea de Conturi va trebui să facă un control şi să prezinte Parlamentului un raport ca toată lumea să ştie cum s-au făcut achizitiile publice, dacă s-a respectat legea sau nu”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

De asemenea, liderii PSD au ales astăzi un nou purtător de cuvânt. Este vorba despre fostul ministru al Culturii, senatorul Lucian Romaşcanu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici