PSD a depus o moţiune simplă la Cameră împotriva lui Şeitan

PSD a depus, marţi, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan, a anunţat Valeriu Zgonea, în plenul Camerei, înaintea începerii dezbaterii la care participă şi premierul Emil Boc.

19 afișări
Imaginea articolului PSD a depus o moţiune simplă la Cameră împotriva lui Şeitan

PSD a depus o moţiune simplă la Cameră împotriva lui Şeitan (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Doamna preşedintă, stimaţi colegi, în conformitate cu prevederile Constituţiei şi ale Regulamentului Camerei Deputaţilor, daţi-mi voie să depun în numele grupului parlamentar al PSD şi al PC moţiunea simplă la adresa ministrului Muncii şi protecţiei Sociale, domnului Şeitan, moţiunea cu tema «Şeitan un tsunami PDL care înghite salariile, pensiile şi locurile de muncă ale românilor!». Vă mulţumesc", a anunţat Valeriu Zgonea.

La începutul intervenţiei, le-a spus colegilor că se bucură să se revadă cu ei după atât timp, spunând însă şi că e marţi şi "sunt trei ceasuri rele".

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat de la tribună că "numărul de semnături necesare este realizat", anunţând că în şedinţa Biroului Permanent de miercuri va fi stabilit calendarul de discutare a moţiunii simple depuse de PSD+PC.

"S-au verificat şi semnăturile de pe cererea depusă în numele grupului parlamentar PSD+PC, numărul de semnături necesare este realizat. Mâine (miercuri - n.r.) în Biroul Permanent vom discuta calendarul pe care trebuie să-l urmeze această moţiune simplă", a spus Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici