PSD a discutat posibilitatea unui miting al parlamentarilor opoziţiei în faţa Parlamentului

Conducerea PSD a discutat, luni, în şedinţa BPN, şi varianta ca protestul parlamentar al opoziţiei să fie marcat printr-un miting de protest al parlamentarilor PSD, PNL şi PC în faţa Parlamentului, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

169 afișări
Imaginea articolului PSD a discutat posibilitatea unui miting al parlamentarilor opoziţiei în faţa Parlamentului

PSD a discutat posibilitatea unui miting al parlamentarilor opoziţiei în faţa Parlamentului (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, pe lângă retragerea parlamentarilor opoziţiei de la lucrările structurilor Parlamentului, s-a luat în discuţie şi varianta organizării, în faţa clădirii Legislativului, a unui miting de protest la care să participe, în principal, senatorii şi deputaţii PSD, PNL şi PC.

Varianta organizării acestui miting al parlamentarilor opoziţiei ar urma să fie discutată la şedinţa USL şi la şedinţa grupurilor parlamentare reunite PSD-ACD, care va avea loc miercuri.

PSD a decis să propună în USL iniţierea unui protest parlamentar al opoziţiei, în care senatorii şi deputaţii să nu mai participe la şedinţele de plen, de comisii şi de Birouri Permanente până când nu se ajunge, printr-o moţiune de cenzură sau demisia Guvernului, la primul pas către declanşarea anticipatelor.

Protestul ar urma să fie iniţiat miercuri, după ce reprezentanţii opoziţiei vor participa la şedinţele celor două Birouri Permanente pentru a-şi reconfirma mandatele în conducerile celor două Camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici