PSD a făcut plângere la Poliţie împotriva PDL în cazul incidentelor din Parcul Moghioroş

PSD a făcut plângere la Secţia 25 de Poliţie împotriva PDL şi a unui poliţist comunitar în urma incidentelor de sâmbătă din Parcul Moghioroş, din timpul unor manifestări electorale.

22 afișări
Imaginea articolului PSD a făcut plângere la Poliţie împotriva PDL în cazul incidentelor din Parcul Moghioroş

Purtătorul de cuvânt al Poliţie Capitalei, comisarul Christian Ciocan (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţie Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, luni, că reprezentanţii unui partid politic (PSD - n.r.) au reclamat la Secţia 25 Poliţie atât un alt partid politic (PDL - n.r.), cât şi poliţistul comunitar care a sancţionat cu avertisment membrii a două partide politice.

Totodată, la Secţia 25 Poliţie a ajuns de la BEM şi sesizarea PDL în cazul incidentelor din Parcul Moghioroş.

Alianţa PSD+PC a reclamat la BEM faptul că primarul sectorului 6 Cristian Poteraş a aprobat acţiuni electorale ale PDL în Parcul Moghioroş, deşi PSD avea atât aprobarea Primăriei Generale, cât şi a celei de sector, şi că membri ai PDL au recurs la violenţe verbale şi fizice.

Biroul Electoral Municipal a respins, luni, contestaţia PSD cu privire la incidentele din Parcul Moghioroş, argumentând că nu intră în competenţele BEM să ceară sancţionarea unui primar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici