PSD acuză PDL că nu a fost interesat de programul anticriză al social-democraţilor

Vicepreşedintele PSD, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Niţă, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că PDL nu a fost interesat şi a tratat "la diverse" programul anticriză propus de PSD, drept pentru care va propune, luni, ca BPN să decidă dacă aceste discuţii vor continua sau nu.

17 afișări
Imaginea articolului PSD acuză PDL că nu a fost interesat de programul anticriză al social-democraţilor

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă; Imagine: Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto

Niţă a precizat că, până în acest moment, a existat o singură întâlnire între comisiile PSD şi PDL înfiinţate prin decizia liderilor coaliţiei pentru a dezbate şi a se pune de acord asupra celor 24 de măsuri anticiriză propuse de PSD.

"A fost o singură întâlnire. Voi propune BPN să vedem dacă mai este cazul să continuăm. PDL nu a fost interesat şi a tratat problema la diverse", a spus Niţă.

El a ţinut să-i atragă atenţia secretarului general al PDL, Vasile Blaga, transmiţându-i că afirmaţia acestuia, potrivit căreia PSD a propus achiziţionarea de pe piaţă a 50.000 de locuinţe, nu este adevărată.

"Domnul Blaga spunea că PSD a propus achiziţionarea de pe piaţă a 50.000 de locuinţe. Domnul Blaga nu a citit programul nostru şi nu are dreptate. La prima întâlnire îi voi explica mai serios", a anunţat Niţă, subliniind că propunerea PSD este aceea de a construi cele 50.000 de locuinţe, pentru a crea un efect multiplicator în economie, la nivelul industriei construcţiilor.

PDL: Măsurile PSD anticriză, analizate de experţii coaliţiei, aplicarea depinde de discuţiile cu FMI

"Propunerile de măsuri anticriză ale PSD au fost analizate de experţi în probleme economice ai Coaliţiei şi aplicarea unora sau altora depinde de negocierile cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană", se arată într-un comunicat al PDL remis agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici