PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură dacă Guvernul nu alocă fonduri primarilor PSD

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat, miercuri, că, dacă Guvernul nu va suplimenta, la următoarele rectificări bugetare, sumele alocate primarilor social-democraţi, va propune conducerii centrale a partidului iniţierea unei moţiuni de cenzură.

1 afișare
Imaginea articolului PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură dacă Guvernul nu alocă fonduri primarilor PSD

PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură dacă Guvernul nu alocă fonduri primarilor PSD

Corlăţean a acuzat Guvernul că tolerează şi continuă "practica abuzivă şi discriminatorie" faţă de comunităţile conduse de primari social-democraţi, cărora le alocă foarte puţini bani de la bugetul de stat.

El a afirmat că fondurile alocate de Executiv comunităţilor locale sunt dirijate exclusiv către cele conduse de primari PNL şi PD.

Corlăţean a afirmat că, dacă Executivul nu va suplimenta, la rectificările bugetare din următoarele săptămâni, sumele alocate localităţilor conduse de primari social-democraţi, PSD "nu mai are niciun motiv să ţină în viaţă acest Guvern".

Secretarul general al PSD a mai spus că, dacă Guvernul nu va respecta această solicitare, el va propune conducerii centrale a partidului iniţierea unei moţiuni de cenzură la începutul sesiunii parlamentare de toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici