PSD, atac dur la Iohannis după conferinţa de marţi seara: „Un tiran plin de ură care îşi terorizează proprii cetăţeni pentru ambiţiile sale de moment”

  • PSD îl sancţionează pe şeful statului şi consideră că politica sa este de fapt „o dictatură în forma ei cea mai groaznică, brutală”
10061 afișări
Imaginea articolului PSD, atac dur la Iohannis după conferinţa de marţi seara: „Un tiran plin de ură care îşi terorizează proprii cetăţeni pentru ambiţiile sale de moment”

PSD, atac dur la Iohannis după conferinţa de marţi seara: „Astăzi, Iohannis ne-a arătat cum se naşte o dictatură în forma ei cea mai groaznică, brutală”

Paul Stănescu, Secretar general PSD a postat marţi seara, pe pagina oficială de Facebook a partidului, despre eşecul lui Iohannis ca preşedinte şi că guvernul PNL nu este preocupat de bunăstarea românilor. 
 
„Iohannis nu are niciun Dumnezeu! Dorinţa de a avea puterea absolută i-a luat până şi ultima fărâmă de raţiune! 
Niciodată nu am văzut din partea unui om de stat o asemenea revărsare de ură, de minciună şi de frustrare cum am vazut acum din partea lui iohannis.
 
Astăzi, Iohannis s-a întors definitiv cu faţa de la România, de la români şi se îndreaptă fără urmă de îndoială spre dictatură. 
 
Astăzi, Iohannis ne-a arătat cum se naşte o dictatură  în forma ei cea mai groaznică, brutală: Iohannis vrea toată puterea deşi nu ştie ce să facă cu ea. De un an de zile, Guvernul SĂU a arătat deja românilor ce poate să facă: eşec pe linie în lupta împotriva pandemiei, economia în picaj, şcoli închise, producătorii români puşi la colţ. 
 
De un an de zile nu vrea decât alegeri, deşi acum România a doborât record după record la infectări. Mor oameni cu zile, lăsaţi fără tratamente esenţiale, dar asta nu e treaba lui. Nu simte nimic din durerea sutelor de români care, zilnic, îşi pierd câte un bunic, un părinte sau un copil. 
Un tiran plin de ură care îşi terorizează proprii cetăţeni pentru ambiţiile sale de moment!
 
Un preşedinte care arată atât de multă ură, care nu simte nimic pentru cetăţenii săi, care este în stare să mintă fără ruşine, este un preşedinte nedemn pentru România!”
 

Paul Stănescu, Secretar general #PSD: "Iohannis nu are niciun Dumnezeu! Dorinţa de a avea puterea absolută i-a luat până...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 17 noiembrie 2020

Nu este primul atac la adresa lui Iohannis, după conferinţa de la Cotroceni. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi aduce acuzaţii grave după declaraţiile de marţi seara: „Te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul morţii! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici