PSD, atac la Rareş Bogdan: Pentru PNL există două Românii: una a celor obligaţi să respecte legea şi una a şmecherilor

  • PSD l-a criticat, marţi, pe europarlamentarul liberal Rareş Bogdan că a organizat o petrecere de ziua fiicei sale într-un restaurant din Cluj şi la care ar fi participat circa 100 de invitaţi:
  • Social-democraţii afirmă că există o Românie în care sunt copii care îşi pot serba ziua de naştere cu 100 de invitaţi dar şi o altă România ”a celor mulţi, cu şcoli închise,
1707 afișări
Imaginea articolului  PSD, atac la Rareş Bogdan: Pentru PNL există două Românii: una a celor obligaţi să respecte legea şi una a şmecherilor

PSD: Pentru PNL există două Românii: una a celor obligaţi să respecte legea şi una a şmecherilor

„Pentru PNL există două Românii! Una a celor mulţi, obligaţi să respecte legea, dar pentru care statul nu găseşte niciodată resursele necesare. Alta a lor, a şmecherilor PNL de la putere, care îşi poate permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor şi pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii afirmă că există o Românie în care sunt copii care îşi pot serba ziua de naştere cu 100 de invitaţi, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecţie pentru combaterea pandemiei, dar şi o altă România ”a celor mulţi, cu şcoli închise, lăsaţi fără educaţie şi fără alocaţii dublate.

„Pentru ei statul condus de PNL nu are bani! Oare câţi dintre copiii României nu şi-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanţare socială, fie că – pur şi simplu – nu au avut banii necesari pentru acest lucru?”, se mai arată în postarea PSD.

Conform unor informaţii vehiculate în spaţiul public, Rareş Bogdan a organizat luni după-amiază o petrecere pentru ziua fiicei sale, într-un restaurant din Cluj. La petrecere ar fi participat 100 de invitaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
pnl,
rares bogdan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici