PSD atacă PNL: Alexe şi Chirica fac echipă pentru Iaşi, au adunat 7 dosare penale şi niciun proiect

  • PSD atacă PNL după ce procurorii au anunţat că au început urmărirea penală într-un dosar care-l vizează pe preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Iaşi.
  • Costel Alexe şi Mihai Chirica fac echipă pentru Iaşi, împreună au adunat 7 dosare penale şi niciun proiect, spun reprezentanţii PSD.
342 afișări
Imaginea articolului PSD atacă PNL: Alexe şi Chirica fac echipă pentru Iaşi, au adunat 7 dosare penale şi niciun proiect

„Iaşul pare condamnat la stagnare şi subdezvoltare din cauza problemelor penale ale celor care administrează vremelnic Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Iaşi. Din 2020 şi până astăzi, liberalii Costel Alexe şi Mihai Chirica s-au făcut remarcaţi doar prin prisma competiţiei de dosare de corupţie în care au intrat şi nu prin proiectele şi fondurile atrase pentru ieşeni”, scrie în comunicatul de presă al PSD.

Social-democraţii le cer celor doi să demisioneze din cauza problemelor repetate cu justiţia.

„Din păcate, astăzi Iaşul a fost zguduit de anunţul întocmirii unui nou dosar penal pe numele lui Costel Alexe, care este acuzat de procurorii Direcţia Naţionale Anticorupţie (DNA) de abuz în serviciu în formă continuată. Subiectul pare o reţetă brevetată deja de liberali, în sensul că un apropiat al preşedintelui Consiliului Judeţean a fost numit într-o funcţie de conducere publică, în condiţiile în care persoana respectivă nu îndeplinea criteriile necesare pentru angajare. Reamintim faptul că, DNA a întocmit recent un alt doar penal cu privire la angajările politice de la Apele Române Iaşi, unde, printre cei vizaţi se află şi Petru Avram, cumătrul lui Costel Alexe”, mai scrie în documentul PSD.

Potrivit documentului, preşedintele CJ Iaşi are două dosare penale, în timp ce primarul oraşului Iaşi este verificat în cinci dosare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici