PSD: Băsescu s-a adresat PDL şi lui Boc când a acuzat coaliţia că se ocupă de comisia Udrea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu s-a adresat în special PDL şi premierului Emil Boc atunci când a afirmat că partidele din coaliţia de guvernare se ocupă de comisia Udrea, în loc să discute despre criză.

12 afișări
Imaginea articolului PSD: Băsescu s-a adresat PDL şi lui Boc când a acuzat coaliţia că se ocupă de comisia Udrea

PSD: Băsescu s-a adresat PDL şi lui Boc când a acuzat coaliţia că se ocupă de comisia Udrea

"Guvernul nu trebuie să se ocupe de asta (de comisia Udrea, n.r.) şi nici partidele. Partidele trebuie să se preocupe de criză. Ăsta este lucrul pe care noi (PSD, n.r.) l-am spus. Presupun că, vorbind către Guvern, domnul Traian Băsescu s-a adresat în special PDL şi primului-ministru", a comentat Duvăz afirmaţiile făcute de şeful statului, miercuri seară, la TVR.

Duvăz a precizat, totodată, că ar fi tentat să-i dea dreptate, în principiu, preşedintelui Traian Băsescu, în cazul comisiei Udrea, dacă nu cumva şeful statului, prin declaraţiile făcute, a încercat să minimalizeze rolul public al Parlamentului asupra activităţii miniştrilor.

"Guvernul nu trebuie să fie preocupat de comisia Elena Udrea, pentru că această comisie, ca orice comisie parlamentară de anchetă, nu face decât să verifice activitatea unui ministru acolo unde există indicii că sunt cheltuieli ale banului public în mod cel puţin nepotrivit, dacă nu cumva - dar asta deocamdată nimeni nu poate să spună - ilegal", a mai spus Duvăz.

Preşedintele Traian Băsescu a criticat, marţi seară, partidele din coaliţia de guvernare pentru faptul că, în loc să discute problemele de fond într-o situaţie de criză, se ocupă de comisia Elena Udrea, el calificând această abordare drept "ridicolă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici