PSD Bucureşti i-a retras sprijinul politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar

Comitetul Executiv al PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, acesta urmând să rămână consilier general şi membru PSD.

1130 afișări
Imaginea articolului PSD Bucureşti i-a retras sprijinul politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar

PSD Bucureşti i-a retras sprijinul politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar

"În timpul CEx, a apărut o notificare în care anunţa că nu este lăsat să intre. Mă bucur că presa a fost prezentă aici şi a văzut că nu a venit. Nu a fost prezent nici măcar în faţa curţii PSD Sector 5. Mai mult, într-un gest de prietenie pe care am vrut să-l manifestăm, în CEx, atunci când am ajuns la punctul care îl viza, bineînţeles că nu a răspuns şi nu mai spun că a avut câteva schimburi de replici cu un coleg de la Sectorul 5 prin care îşi manifesta poziţia clară de a nu participa la această şedinţă. La ora 19 am fost informat că se afla în platoul unei televiziuni de ştiri. Noi fiind în şedinţă, era clar că nu avea cum să fie şi aici şi acolo. Atitudinea dumnealui a fost premeditată. Astăzi am anunţat că dacă domnul Bădulescu va continua cu aceeaşi atitudine vizavi de colegi, voi solicita CEx PSD Bucureşti excluderea din partid, şi nu retragerea sprijinului politic. Ca un gest de prietenie, mi-am menţinut propunerea iniţială, votată de majoritatea covârşitoarea a acestui CEx cu 5 abţineri, deci niciun vot împotrivă. În sală au fost prezenţi colegi din cadrul Consiliului General, care au susţinut această propunere de retragere a sprijinului politic", a declarat Gabriel Mutu, la Realitatea Tv.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că membrii Comitetului Executiv al PSD Bucureşti au decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, acesta urmând să rămână consilier general şi membru PSD, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice. Lui Aurelian Bădulescu i s-au reproşat declaraţiile critice la adresa conducerii partidului, a preşedintelui şi secretarului general, Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici