PSD: ”Cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite.” De ce se va întâmpla acest lucru

  • PSD susţine faptul că anul acesta, „cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite.
  • Românii cu veniturile afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF.
1632 afișări
Imaginea articolului PSD: ”Cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite.” De ce se va întâmpla acest lucru

Reprezentanţii PSD au scris, vineri, pe Facebook, faptul că anul acesta, „cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite”, pentru că românii cu veniturile afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF.

Acest lucru se va întâmpla, potrivit PSD, din cauză că România nu are un Guvern care să amâne termenul de la care se reiau executările silite.

„Primul efect dur al inconştienţei declanşate de lupta pe ciolan a Coaliţiei pierzătorilor se va vedea exact de Crăciun! Românii cu venituri afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF, în lipsa unui Guvern care să amâne termenul de la care se reiau executările silite. Demisia premierului Orban şi blocarea negocierilor unui nou Guvern a lăsat ţara pe mâinile unui Guvern interimar, care nu poate emite ordonanţe de urgenţă. Drept urmare, măsura nu poate fi prelungită în timp util, iar suspendarea executării silite încetează chiar pe 25 decembrie 2020”, scriu social-democraţii.

Astfel, potrivit social-democraţilor, în loc să bată Moşul la uşă, va bate „portărelul”.

Popririle de conturi şi executările silite pot începe din 28 decembrie 2020, prima zi lucrătoare după Crăciun, fapt confirmat şi de ANAF presei economice. Orban, Barna şi Gaşca pierzătorilor trag de ciolanul guvernării, în vreme ce românii şi firmele locale sunt puse să plătească acest chiolhan al puterii”, conform sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
crăciun,
anaf

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici