PSD: Clotilde Armand propune tăierea burselor sociale ale elevilor din Sectorul 1

PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că "în timp ce promite bani pentru toţi cetăţenii sectorului 1, primarul Sectorului 1 taie cu 200 lei/lună/elev bursele sociale ale elevilor".

1159 afișări
Imaginea articolului PSD: Clotilde Armand propune tăierea burselor sociale ale elevilor din Sectorul 1

PSD: Clotilde Armand propune tăierea burselor sociale ale elevilor din Sectorul 1

"Astfel, bursele sociale, care astăzi sunt în cuantum de 400 lei, vor fi înjumătăţite, fiecare elev pierzând câte 2.400 lei/an. Mai mult decât atât, proiectul de hotărâre iniţiat de către consilierii locali ai Partidului Social Democrat, conform căruia toate bursele elevilor cresc, este blocat de către primar", se arată într-un comunicat la PSD Sector 1.

PSD prezintă şi o listă comparată a proiectelor:

- bursele sociale: 400 lei/lună/elev în plată, 550 lei/lună/elev în proiectul PSD, 200 lei/lună/elev în proiectul USR;
- bursele de merit: 400 lei/lună/elev în plată; 600 lei/lună/elev în proiectul PSD, 200 lei/lună/elev în proiectul USR;
- bursele de studiu – 400 lei/lună/elev în plată, 400 lei/lună/elev în proiectul PSD, 150 lei/lună/elev în proiectul USR;
- sprijin financiar pentru începerea şcolii – 1000 lei /elev proiect PSD; 0 lei în proiectul USR.

PSD mai trasmite că va vota proiectul numindu-l "un proiect împotriva intereselor elevilor şi comunităţii". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
sector,
burse

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici