PSD Dâmboviţa neagă implicarea în incidentul de la Mogoşeşti

PSD Dâmboviţa respinge cu vehemenţă acuzaţiile aduse de filiala PDL cu privire la implicarea, în vreun mod, în desfăşurarea tragicului incident, care a avut loc duminică, în jurul orei 15.00, în satul Mogoşeşti din comuna Dragomireşti, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

53 afișări
Imaginea articolului PSD Dâmboviţa neagă implicarea în incidentul de la Mogoşeşti

PSD Dâmboviţa neagă implicarea în incidentul de la Mogoşeşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Persoanele implicate în desfăşurarea evenimentelor nu au nicio legătură cu PSD. Autorul crimei nu a fost şi nu este membru PSD. Pentru corecta informare a opiniei publice, PSD Dâmboviţa pune la dispoziţie Baza de date privind evidenţa membrilor PSD de la înfiinţare şi până în prezent", se arată într-un comunicat al PSD Dâmboviţa remis, luni, agenţiei MEDIAFAX..

Conform sursei citate, reprezentanţii PSD nu au avut niciun fel de acţiuni politice sau de campanie electorală în satul Mogoşeşti, unde a avut loc tragicul eveniment.

"Orice speculaţii în legătură cu crima de la Dragomireşti va fi taxată prin acţionarea în instanţă a celor care fac afirmaţii mincinoase", se mai arată în comunicat.

În opinia social-democraţilor, PDL Dâmboviţa trebuie să-şi asume tragicul accident, consecinţă a "campaniei agresive desfăşurate în judeţ cu scop vădit de incitare a cetăţenilor la agresiuni verbale şi fizice, contra unor sume de bani".

"Menţionăm de asemenea că în urma cercetărilor efectuate de către reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa a rezultat că nu este vorba de un incident electoral, ci de un conflict mai vechi, existent între fostul primar Adrian Cruceru şi autorul crimei. Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate", se mai arată în comunicat.

PDL Dâmboviţa a dat publicităţii, duminică seară, un comunicat de presă, în care condamnă "modul în care membrii PSD înţeleg să desfăşoare campania electorală". Ei susţin că un candidat al PSD şi-ar fi trimis aghiotanţii pentru a opri caravana electorală a candidatului PDL Adrian Cruceru, iar un reprezentant al PSD ar fi înjunghiat cu sabia un membru al PDL aflat în caravana electorală.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din satul Decindeni, membru al PDL Dragomireşti, a murit, duminică după-amiază, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit cu o lungime de 40 de centimetri de către un consătean, în timp ce se afla în caravana electorală a PDL. Suspect este Gheorghe Cristea, din satul Mogoşeşti, care are vârsta de 62 de ani şi care le-a declarat poliţiştilor că nu face parte din niciun partid politic şi că a vrut să se răzbune pe Anton Nedelcu pentru un conflict mai vechi, legat de nişte pământ. El riscă acum între 15 şi 25 de ani de închisoare pentru omor din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici