PSD Dolj a votat pentru susţinerea candidaturii lui Claudiu Manda la europarlamentare

Biroul permanent judeţean al PSD Dolj a votat, sâmbătă, cu unanimitate de voturi susţinerea candidaturii senatorului Claudiu Manda la alegerile europarlamentare, potrivit paginii de Facebook a filialei social-democrate.

419 afișări
Imaginea articolului PSD Dolj a votat pentru susţinerea candidaturii lui Claudiu Manda la europarlamentare

PSD Dolj a votat pentru susţinerea candidaturii lui Claudiu Manda la europarlamentare

„BPJ al PSD Dolj, astăzi (sâmbătă - n.r.), 16 februarie 2019, în unanimitate, a votat candidatura domnului Claudiu Manda la alegerile europarlamentare”, arată social-democraţii organizaţiei pe Facebook.

De asemenea, ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb a declarat, vineri, că nu a fost luată încă o decizie cu privire la social-democratul care va deschide lista PSD la alegerile europarlamentare, însă a precizat că îşi doreşte să candideze pentru un mandat în Parlamentul European.

Precizările Rovanei Plumb vin în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora aceasta ar deschide lista PSD la europarlamentare.

Despre lista PSD la alegerile pentru PE, vicepreşedintele partidului Olguţa Vasilescu afirma, la începutul acestei luni, că urmează să fie definitivată undeva în jurul datei de 15 martie. Aceasta a adăugat că PSD şi ALDE vor merge categoric pe liste separate la alegerile europarlamantare.

Guvernul a adoptat, vineri, cadrul general al măsurilor şi calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este până la data de 28 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici