PSD, după scandalul de la PNL Timişoara: Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Nişte circari şi marţafoi

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu atacă dur Partidul Naţional Liberal, după scandalul care a izbucnit la alegerile pentru şefia PNL Timişoara.

1230 afișări
Imaginea articolului PSD, după scandalul de la PNL Timişoara: Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Nişte circari şi marţafoi

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Voi sunteţi urmaşii Brătienilor? Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL - partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, spune Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Acesta susţine că mai grav este faptul că „aceşti iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele ţării! De economie, de pandemie, de educaţie!”.

Cicolacu a spus că, „în timp ce ei se îmbrâncesc şi se înjură ca la uşa cortului pentru ciolan”, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocată de sute de turişti care se întorc în ţară. „Şi sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteţi decuplaţi de realitate”, mai spune liderul social-democrat.

Un scandal cu îmbrânceli şi acuzaţii a avut loc sâmbătă în faţa clădirii în care se desfăşoară alegerile pentru conducerea filialei PNL Timişoara. Potrivit Aleph News, scandalul ar fi izbucnit după ce mai mulţi liberali nu au fost lăsaţi să intre în sală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici