PSD: E nefiresc ca Guvernul să afirme că sunt resurse pentru pensii şi Vlădescu să spună contrariul

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că, în opinia sa, este nefiresc ca secretarul de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor Sebastian Vlădescu să afirme că nu există resursele pentru finanţarea Legii pensiilor iniţiată de PSD, în timp ce Guvernul afirmă contrariul.

1 afișare
Imaginea articolului PSD: E nefiresc ca Guvernul să afirme că sunt resurse pentru pensii şi Vlădescu să spună contrariul

PSD: E nefiresc ca Guvernul să afirme că sunt resurse pentru pensii şi Vlădescu să spună contrariul

"Vreau să îmi exprim nedumerirea faţă de modul în care la nivelul Ministerului de Finanţe se apreciază resursele de finanţare pentru pensii. Nu ştiu dacă este vorba despre o nemulţumire a domnului Vlădescu faţă de poziţia în care se află acum Ministerul Finanţelor sau e o problemă personală cu domnul Vlădescu, dar mi se pare nefiresc ca, pe de o parte, Guvernul să spună că există resurse pentru Legea pensiilor promovată de PSD şi, pe de altă parte, un personaj important şi influent, cum e domnul Vlădescu, să spună contrariul", a precizat Geoană.

Liderul PSD a apreciat că ar fi foarte bine ca premierul Tăriceanu să-şi cheme la ordine miniştrii din Cabinet şi să reconfirme sursele de finanţare pentru Legea pensiilor.

Geoană a dat, totodată, asigurări că PSD va veghea la discuţia despre bugetul pe 2008 ca resursele pentru pensii să fie identificate şi Legea pensiilor să intre în vigoare la 1 ianuarie 2008, aşa cum a fost stabilit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici