PSD face apel la RCS&RDS pentru a remedia deficienţele din transmisia emisiei unor televiziuni în ziua votului

PSD precizează că a primit informaţii din ţară potrivit cărora emisia posturilor de televiziune către abonaţii RCS&RDS se transmite cu intermitenţe duminică, în ziua votului, şi face apel la la compania de cablu tv pentru a remedia deficienţele din transmisia emisiei televiziunilor.

1065 afișări
Imaginea articolului PSD face apel la RCS&RDS pentru a remedia deficienţele din transmisia emisiei unor televiziuni în ziua votului

PSD face apel la RCS&RDS pentru a remedia deficienţele din transmisia emisiei Tv în ziua votului

"Am primit mai multe informaţii din ţară potrivit cărora emisia posturilor de televiziune către abonaţii RCS&RDS se transmite cu intermitenţe, într-o zi atât de importantă pentru România, când se desfăşoară alegerile parlamentare în urma cărora se va decide democratic noua formulă guvernamentală", menţionează PSD într-un comunicat remis MEDIAFAX.

PSD face apel la patronatul şi managementul companiei de cablu tv RCS&RDS pentru a identifica şi găsi soluţii pentru remedierea rapidă a deficienţelor care au apărut în transmisia emisiei televiziunilor de ştiri şi generaliste.

"Românii trebuie să aibă acces neîngrădit la informaţii, în orice oraş sau comună ar locui şi indiferent la ce companie de cablu sunt abonaţi. Libertarea presei este garantată de Constituţie", se mai arată în comunicatul PSD.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici