PSD îl acuză pe Emil Boc de impostură şi ipocrizie

PSD îl acuză pe preşedintele PD, Emil Boc, de impostură şi ipocrizie, susţinând că este "inadmisibil şi condamnabil" faptul că liderul democrat îşi asumă ideea unui pact transpolitic pentru educaţie, temă lansată de social-democraţi.

1 afișare
Imaginea articolului PSD îl acuză pe Emil Boc de impostură şi ipocrizie

PSD îl acuză pe Emil Boc de impostură şi ipocrizie

Social-democraţii afirmă, într-un comunicat semnat de şeful Departamentului de Educaţie, Ana Birchall, că Boc are "o memorie scurtă şi selectivă" şi îi solicită acestuia "să lase deoparte şarlatania".

Aceştia fac un apel ca pactul politic naţional pentru educaţie să nu devină obiect al disputelor politice ieftine şi ca tema educaţiei să nu folosită ca tertip electoral.

"Dacă PD doreşte cu adevărat să demonstreze că îi pasă de educaţie şi cercetare, atunci va răspunde pozitiv invitaţiei PSD de a dezbate pactul politic naţional pentru educaţie şi cercetare. Din păcate, atât PD, cât şi Traian Băsescu folosesc acum acest subiect ca armă electorală şi de imagine, lucru dovedit de faptul că preşedintele a uitat de promisiunile făcute profesorilor prin scrisorile trimise în campania sa din 2004", se mai arată în comunicatul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici