PSD in în calcul să nu participe la şedinţa de învestire a guvernului Orban

624 afișări
Imaginea articolului PSD in în calcul să nu participe la şedinţa de învestire a guvernului Orban

PSD in în calcul să nu participe la şedinţa de învestire a guvernului Orban

Deputatul PSD Daniel Suciu susţine că desemnarea lui Ludovic Orban ca premier nu este constituţională, iar o decizie privind participarea parlamentarilor PSD la şedinţa de învestire a guvernului va fi luată miercurea viitoare.

„Miercurea viitoare vom avea o şedinţă în care vom stabili care este conduita parlamentarilor PSD vizavi de acest subiect. Luăm în calcul inclusiv să nu mergem la această şedinţă, pentru că noi credem că desemnarea domnului Ludovic Orban din nou ca şi premier nu este în conformitate cu spiritul Constituţiei”, a declarat Daniel Suciu.

Potrivit acestuia, PSD şi Pro România au în acest moment majoritate în Parlament.

„Există o majoritate formată din membri ai PSD şi Pro România care au făcut inclusiv o propunere de premier comună şi la care se mai adaugă şi alţi parlamentari care împărtăşesc viziunea noastră. Vom discuta şi cu aceşti parlamentari, care nu sunt nici membri PSD, nici membri Pro România”, a mai spus Daniel Suciu.

Birourile Permanente Reunite (BPR) au stabilit că audierile miniştrilor în comisii vor avea loc în zilele de 17, 18 şi 19 februarie, iar în 24 februarie, este programat votul în plen, de la ora 16.00.

Premierul Ludovic Orban a depus, luni, în Parlament, lista miniştrilor ce vor face parte din noul Executiv. Este vorba despre aceiaşi miniştri din Cabinetul Orban 1, iar programul de guvernare a fost actualizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici