PSD: Iohannis şi PNL au ajuns să joace la loterie vieţile românilor

  • PSD: Iohannis şi guvernul său să recunoască eşecul în a calcula corect calendarul ieşirii din starea de urgenţă
  • Social-democraţii susţin că Iohannis şi PNL au ajuns să joace la loterie vieţile românilor
  • Ei apreciază că vor fi trei zile descoperite, pentru că legea privind starea de alertă nu poate intra în vigoare până pe 18 mai
1000 afișări
Imaginea articolului PSD: Iohannis şi PNL au ajuns să joace la loterie vieţile românilor

PSD: Iohannis şi PNL au ajuns să joace la loterie vieţile românilor

"Preşedintele Iohannis trebuie să recunoască eşecul său şi al Guvernului Său în a calcula corect calendarul ieşirii din starea de urgenţă şi să îşi asume #răspunderea, indiferent care ar fi potenţialele costuri de imagine. Măsura, nedorită de nimeni, a prelungirii stării de urgenţă pentru trei zile, evocată de unele voci publice de dreapta, este practic recunoaşterea publică a #haosului administrativ produs de actuala guvernare", se precizează în comunicat.

Social-democraţii l-au criticat pe Klaus Iohannis că a evitat, marţi, să abordeze subiectul celor trei zile de după încetarea stăţrii de urgenţă.

"A nu recunoaşte nimic şi a evita subiectul celor #trei zile rămase descoperite, aşa cum a facut preşedintele ieri, este şi mai grav. Arată clar că Iohannis şi PNL au ajuns să joace la loterie vieţile românilor. Din prostie şi cinism electoral!"

Social-democraţii afirmă că starea de alertă nu poate fi instituită începând cu data de 15 mai, pentru că proiectul guvernului, trimis luni în Parlament, nu poate intra în vigoare până pe luni, 18 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici