PSD îşi proclamă victoria în alegerile parţiale. Grindeanu: ”Din 35 de localităţi, PSD a câştigat alegerile în 17 localităţi”

  • Fostul premier a adăugat că astfel s-a dat un nou semnal "că PSD câştigă toate alegerile".
  • Coaliţia guvernamentală a câştigat în 16, iar două localităţi au fost câştigate de independenţi, susţine Grindeanu.
1682 afișări
Imaginea articolului PSD îşi proclamă victoria în alegerile parţiale. Grindeanu: ”Din 35 de localităţi, PSD a câştigat alegerile în 17 localităţi”

PSD îşi proclamă victoria în alegerile parţiale. Grindeanu: ”Din 35 de localităţi, PSD a câştigat alegerile în 17 localităţi”

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că social-democraţii au câştigat alegerile parţiale în 17 localităţi.

"Aşa cum ştiţi, astăzi (duminică - n.r.) au avut loc alegeri parţiale în 35 de localităţi. Vreau să îi felicităm pe colegii noştri din ţară. PSD a obţinut astăzi o victorie la alegerile parţiale, din 35 de localităţi, PSD a câştigat alegerile în 17 localităţi.

Tot arcul guvernamental a câştigat în 16 şi două localităţi au fost câştigate de candidaţi independenţi, unde PSD nu a avut candidat", a spus Grindeanu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Fostul premier a adăugat că astfel s-a dat un nou semnal "că PSD câştigă toate alegerile".

"Din şase oraşe în care au avut alegeri parţiale, în trei a câştigat PSD, în Bocşa, în Târgu Bujor şi la Filiaşi.

În felicităm pe toţi colegii noştri şi încă o dată avem un semnal că PSD este cel mai important partid din România şi care câştigă alegerile", a mai afirmat Sorin Grindeanu.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici