PSD lansează numele lui Sârbu şi Steriu ca miniştri. UNPR neagă informaţiile

Mai mulţi lideri PSD au lansat miercuri, neoficial, informaţii despre posibilitatea ca foştii lor colegi Valeriu Steriu şi Marian Sârbu să fie cooptaţi în Cabinetul Boc, cei doi, actualmente membri ai conducerii UNPR, negându-le.

91 afișări
Imaginea articolului PSD lansează numele lui Sârbu şi Steriu ca miniştri. UNPR neagă informaţiile

PSD lansează numele lui Sârbu şi Steriu ca miniştri. UNPR neagă informaţiile (Imagine: Mediafax Foto)

Mai mulţi lideri ai PSD au vorbit, miercuri, neoficial, despre discuţii cu foşti colegi de partid, actualmente membri ai UNPR, potrivit cărora Valeriu Steriu şi Marian Sârbu ar urma să ocupe, în urma unor remanieri, Ministerul Agriculturii, respectiv Ministerul Muncii, în Cabinetul Boc.

Conducerea UNPR este asigurată de trei preşedinţi, toţi foşti lideri şi miniştri PSD: Marian Sârbu, Gabriel Oprea şi Cristian Diaconescu. De asemenea, în forul de conducere al Uniunii se regăsesc alţi social-democraţi, printre care Valeriu Steriu, Eugen Nicolicea.

Invocând legăturile cu foştii colegi de partid, mai mulţi lideri ai PSD au vorbit, miercuri, despre discuţii din cadrul UNPR despre eventualitatea ca Valeriu Steriu şi Marian Sârbu să fie cooptaţi în Cabinetul Boc.

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că astfel de informaţii sunt "speculaţii", la nivelul conducerii Uniunii neexistând discuţii în acest sens.

Purtătorul de cuvânt al grupurilor parlamentare ale UNPR, Valeriu Steriu, a negat şi el informaţiile respective, arătând, de asemenea, că varianta ca Uniunea să ocupe noi portofolii ministeriale nu a fost discutată în partid.

Conducerea UNPR se reuneşte marţi după-amiază.

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, la Parlament, că remanierile se fac şi nu se discută.

"Nu este vorba de nicio demisie depusă, iar remanierile se fac nu se discută", a răspuns prim-ministrul la întrebările pe tema unei eventuale remanieri guvernamentale.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a declarat, miercuri, că informaţiile privind demisia unor miniştri reprezintă doar zvonuri false.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici