PSD: Legea protejării avuţiei naţionale, din nou atacată de PNL la CCR ca să poată prădui

  • Senatorul PSD Daniel Zamfir a afirmat, miercuri, că legea protejării avuţiei naţionale a fost din nou atacată de PNL la CCR „ca să câştige timp să poată prădui ce mai e de prăduit”.
  • Replica senatorului PSD vine după ce Guvernul a atacat la CCR legea pentru acordarea unui stimulent de risc pentru personalul din învăţământ în contextul epidemiei COVID-19.
760 afișări
Imaginea articolului PSD: Legea protejării avuţiei naţionale, din nou atacată de PNL la CCR ca să poată prădui

PSD: Legea protejării avuţiei naţionale, din nou atacată de PNL la CCR ca să poată prădui

„Prăduitorii nu se lasă. Legea protejării avuţiei naţionale a fost din nou atacată de PNL la CCR! Manevra are drept scop menţinerea în vigoare a Ordonanţei care le permite să vândă CEC-ul, Hidroelectrica, Portul Constanţa şi tot ce mai are de preţ ţara asta. Noi am respins această Ordonanţă în Parlament, iar ei o atacă la CCR ca să câştige timp să poată prădui ce mai e de prăduit. O manevră josnică, de neiertat”, scrie, miercuri, pe Facebook, Daniel Zamfir.

Replica senatorului PSD vine după ce Guvernul a atacat la CCR legea pentru acordarea unui stimulent de risc pentru personalul din învăţământ în contextul epidemiei COVID-19, precum şi legea care respinge OUG care permitea Guvernului să vândă acţiunile unor companii de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici