PSD salută Rezoluţia Adunării „Moldova Europeană”

Partidul Social Democrat salută mesajul puternic pro-european transmis de Republica Moldova şi îşi afirmă susţinerea pentru toate punctele menţionate în Rezoluţia Adunării „Moldova Europeană”, adoptată în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău.

336 afișări
Imaginea articolului PSD salută Rezoluţia Adunării „Moldova Europeană”

Sursa foto: Profimedia

„România şi Republica Moldova vor fi din nou împreună, în Uniunea Europeană, într-o comunitate fără frontiere, în care vom putea să construim mai departe legături ce nu vor mai putea fi niciodată puse sub semnul întrebării de forţele anti-democratice de la Est”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Potrivit acestuia, calea europeană necesită eforturi, reformele ce trebuie realizate implică decizii, dar la finalul drumului „vom fi mai aproape într-o Uniune care oferă garanţia păcii şi a unei şanse reale la dezvoltare. România va fi acolo pentru a susţine Republica Moldova în tot acest proces şi în realizarea obiectivelor menţionate în rezoluţia adoptată astăzi, şi nu numai”.

„În ultimele săptămâni m-am întâlnit şi discutat cu numeroşi reprezentanţi ai autorităţilor de la Chişinău şi i-am asigurat că aşa cum am susţinut realizarea reuniunii celor două Parlamente voi continua să mă implic pentru ca sprijinul României să fie tot mai consistent pentru că ţara noastră reprezintă poarta de intrare pentru Republica Moldova în Uniunea Europeană”, a adăugat preşedintele PSD.

Adunarea Naţională „Moldova Europeană” s-a desfăşurat duminică în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău şi în alte oraşe din Europa. Evenimentul a fost lansat la iniţiativa preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, şi a reunit cetăţenii care îşi doresc să susţină calea europeană a ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici