PSD Sector 4 l-a EXCLUS pe Aurelian Bădulescu din organizaţie

Organizaţia PSD Sector 4 a decis, vineri, într-o şedinţă a filialei, excluderea lui Arurelian Bădulescu din organizaţie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Zărescu, preşedinte executiv al PSD Sector 4.

1190 afișări
Imaginea articolului PSD Sector 4 l-a EXCLUS pe Aurelian Bădulescu din organizaţie

PSD Sector 4 l-a EXCLUS pe Aurelian Bădulescu din organizaţie

„Eu sunt plecat la Viena, aflu din presă. Ce pot să spun, după ultimul Consiliu General, după ruşinea pe care am păţit-o ce pot să mai spun? Rămân în continuare tot acolo. Voi ataca decizia, mă voi judeca. Ne vedem la PArchet săptămâna viitoare. O să ne dea afară pe toţi din ţară”, a declarat pentru MEDIAFAX, Aurelian Bădulescu.

În schimb, Aurelian Bădulescu va rămâne în funcţia de viceprimar al Capitalei, au decis consilierii generali, în urma votului secret de miercuri. Au fost înregistrate 28 de voturi pentru şi 9 împotriva schimbării sale din funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici