PSD şi ACD vor avea candidaturi separate în Bucureşti

PSD şi Alianţa de Centru-Dreapta (ACD) PNL-PC ar fi convenit să aibă candidaturi separate la Primăria Generală a Capitalei şi cele şase primării de sector, acest lucru urmând să fie stipulat în protocolul de funcţionare al viitoarei alianţe, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

23 afișări
Imaginea articolului PSD şi ACD vor avea candidaturi separate în Bucureşti

PSD şi ACD vor avea candidaturi separate în Bucureşti (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Sursele citate cu precizat că acest fapt nu a reprezentat o propune avansată de către PNL, ci a rezultat în cadrul negocierilor dintre PSD şi PNL, având la bază ideea că voturile cumulate de candidaţii celor două partide ar fi mai multe decât voturile unui candidat comun.

Aceleaşi surse au arătat că negocierile dintre PSD şi PNL nu privesc existenţa unor candidaturi separate doar la Primăria Generală, ci şi la primăriile sectoarelor.

Sursele menţionate au precizat că acest lucru va fi stipulat în protocolul de funcţionare al viitoarei alianţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici