PSD şi PC au semnat scrisorile de denunţare a alianţei PSD+PC

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că a semnat scrisorile trimise de PC privind denunţarea alianţei cu conservatorii, aceasta devenind nulă, fără probleme formale.

10 afișări
Imaginea articolului PSD şi PC au semnat scrisorile de denunţare a alianţei PSD+PC

Preşedintele PSD, Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a spus că din punct de vedere formal nu mai există nicio problemă legată de Alianţa PSD+PC, el semnând scrisorile de denunţare trimise de PC.

El a spus că PSD a luat act juridic şi de formarea alianţei dintre PNL şi PC, pe care a salutat-o.

"În acelaşi timp, BPN al PSD mi-a reconfirmat mandatul de a continua discuţiile cu Alianţa de Centru-Dreapta pentru formarea nu doar a unei opoziţii unite, ci a unei platforme politice comune de guvernare şi de realizare a unor obiective politice pe termen mediu şi lung", a mai afirmat preşedintele PSD.

Ponta a precizat că se va întâlni cu o delegaţie a PNL-PC în cursul acestei după-amieze, la Parlament.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat că, în cursul zilei de luni, conservatorii vor depune la Tribunal atât un act prin care se va întrerupe relaţia cu PSD "pe cale amiabilă", în conformitate cu prevederile protocolului vechi, cât şi noul protocol semnat cu PNL.

PNL şi PC au semnat, luni, Protocolul Alianţei de Centru-Dreapta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici