PSD şi PNL, Acord politic în Sectorul 5, după ce Cristian Popescu Piedone a fost pus în libertate

  • PSD şi PNL au semnat, luni, un Acord politic privind asigurarea majorităţii în Consiliul Local al Sectorului 5.
  • Cele două partide au 16 din cei 27 de consilieri locali ai Sectorului 5, social-democraţii având 10, iar liberalii 6.
  • Săptămâna aceasta Cristian Popescu Piedone va fi repus în funcţie.
6628 afișări
Imaginea articolului PSD şi PNL, Acord politic în Sectorul 5, după ce Cristian Popescu Piedone a fost pus în libertate

„PSD şi PNL au semnat astăzi (luni - n.r.) un Acord Politic privind asigurarea majorităţii în Consiliul Local al Sectorului 5. Protocolul semnat astăzi (luni - n.r.) de Organizaţiile PSD şi PNL din Sectorul 5 al Capitalei vizează iniţierea şi susţinerea în comun de proiecte, iniţiative şi acţiuni în vederea maximizării potenţialului de dezvoltare a Sectorului. Acordul Politic are drept obiectiv principal susţinerea dezvoltării sustenabile a Sectorului 5, într-un context marcat de existenţa multiplelor oportunităţi de finanţare, concentrate într-un interval restrâns pentru identificarea nevoilor, aplicarea solicitărilor de finanţare şi implementarea proiectelor”, anunţă PSD Sector 5.

„Avem nevoie de o abordare unitară pentru dezvoltarea Sectorului 5. În acelaşi timp, avem şi maturitatea necesară pentru a trece peste divergenţele ideologice, pentru a susţine proiectele majore ale comunităţii. Sectorul 5 nu îşi permite să rateze oportunităţile din PNRR, programele operaţionale pentru perioada 2021-2027 şi programele guvernamentale. Prin consultare şi consens, impreună putem lua cele mai bune decizii pentru comunitate”, a declarat Rareş Hopincă, preşedinte executiv al PSD Sector 5.

La rândul său, Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5, a precizat că “este important să ne sincronizăm eforturile, impreună cu toate forţele politice care vor sa participe la dezvoltarea sectorului, pentru a produce rezultate reale pentru oameni. Sectorul 5 nu are timp de pierdut. De aceea, mă bucur că am reuşit să ajungem la un consens şi am demonstrat că punem nevoile comunităţii pe primul plan”.

PSD şi PNL au împreună 16 reprezentanţi din cei 27 de consilieri locali ai Sectorului 5, social-democraţii având 10, iar liberalii 6.

Subprefectul Diana -Anca Artene a semnat joi ordinul de repunere în funcţie a lui Cristian Popescu Piedone. Documentul va fi trimis vineri către Consiliul Local al Sectorului 5, MAI şi Autoritatea Electorală Permanentă.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, condamnat în Dosarul Colectiv, a fost pus în libertate „de îndată”, potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Cristian Popescu Piedone se afla în Penitenciarul Jilava, în executarea pedepsei de 4 ani şi 3 luni de închisoare primită în dosarul Colectiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici