PSD şi PNL, precum şoarecele cu pisica. Critici la adresa liberalilor în privinţa preţurilor la energie

Preţurile la energie au crescut odată cu liberalizarea pieţei decisă de fosta guvernare de dreapta, afirmă europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu. El a cerut Comisiei Europene un plan de acţiune pentru a sprijini statele membre afectate de creşterea preţurilor la energie.

251 afișări
Imaginea articolului PSD şi PNL, precum şoarecele cu pisica. Critici la adresa liberalilor în privinţa preţurilor la energie

PSD şi PNL, precum şoarecele cu pisica. Critici la adresa liberalilor în privinţa preţurilor la energie

„Preţurile la energie au crescut odată cu liberalizarea pieţei decisă de fosta guvernare de dreapta. Graficul postat arată clar că liberalizarea nu a fost bine pregătită şi a fost făcută la presiunea celor care tot încercând să salveze România au uitat de români. Conform recomandărilor specialiştilor, liberalizarea aduce avantaje doar dacă există concurenţă reală pe piaţa respectivă şi suficientă producţie pentru a satisface cererile consumatorilor ori toate analizele arătau că în toamnă nu era momentul oportun pentru o astfel de decizie”, scrie pe Facebook Victor Negrescu.

Eurodeputatul PSD afirmă că România poate reglementa preţul, conform normelor europene, timp de 6 luni cu posibilitatea de extindere.

„Partidul Social Democrat, chiar dacă nu gestionează domeniul energiei, a propus o serie de soluţii pentru limitarea crizei din energie şi va căuta, împreună cu specialiştii săi, să contribuie constructiv la protejarea populaţiei şi IMM-urilor. Am solicitat Comisiei Europene să vină cu o analiză şi un plan de acţiune pentru a sprijini statele membre afectate de creşterea preţurilor la energie”, conchide Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
negrescu,
energie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici