PSD vrea ca votul pe moţiunea de cenzură să aibă loc miercuri: Nu are rost să mai lungim timpul. Avem voturile

Marcel Ciolacu a declarat, luni seară, că PSD propune ca votul pe moţiunea de cenzură să aibă loc miercuri. Calendarul va fi stabilit, însă, în şedinţa Biroului Permanent Reunit care va avea loc marţi, la ora 12:00.

1084 afișări
Imaginea articolului PSD vrea ca votul pe moţiunea de cenzură să aibă loc miercuri: Nu are rost să mai lungim timpul. Avem voturile

Nu are rost să mai lungim timpul. Avem voturile

„Votul va fi miercuri. Astăzi s-au ales Birourile Permanante. Primă întâlnire a Biroului Permanent Reunit are loc mâine la ora 12:00. Deja am vorbit cu domnul Titus Corlăţean, vicepreşedinte al Senatului, cu atribuţii de preşedinte în acest moment. Mâine la 12:00 o să facem calendarul, iar propunerea noastră va fi ca miercuri la ora 12:00 să aibă loc votul pe moţiune. Nu are rost să mai lungim timpul”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Întrebat dacă există voturile necesare pentru demiterea Guvernului Orban, Marcel Ciolacu a răspuns: „ Da. M-am sfătuit şi cu domnul Meleşcanu de la Forţa Naţională şi cu domnul Kelemen Hunor”.

Textul moţiunii de cenzură a fost citit, luni, în plenul reunit al Parlamentului, de către deputatul PSD Daniel Suciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici