Purtătorul de cuvânt al PNL, despre numirea lui Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului: Totul e bine când se termină cu bine

Totul e bine când se termină cu bine, spune purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, după ce premierul Marcel Ciolacu l-a numit pe Mircea Abrudean secretar general al Guvernului, deşi iniţial a refuzat.

341 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al PNL, despre numirea lui Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului: Totul e bine când se termină cu bine

„Totul e bine când se termină cu bine. Până la urmă, chiar dacă a luat ceva timp pentru a exista această numire susţinută politic de PNL, e bine că s-a întâmplat. Din punctul nostru de vedere nu e niciun fel de problemă că a existat această întârziere. Până la urmă toată lumea s-a convins că propunerea noastră e una extrem de serioasă, îndeplineşte toate criteriile şi condiţiile, are competenţele şi experienţa necesare pentru a exercita această funcţie”, spune purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a semnat, luni, o decizie pentru eliberarea din funcţia de şef al Cancelariei Primului Ministru a lui Mircea Abrudean şi alta pentru numirea lui în funcţia de secretar general al Guvernului. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial al României.

Imediat după ce Marcel Ciolacu a preluat mandatul de premier, în urma rotaţiei premierilor, acesta a refuzat să-l numească pe Mircea Abrudean, propus de PNL, în funcţia de secretar general al guvernului. Deputatul liberal Pavel Popescu a afirmat atunci că refuzul PSD de a-l numi pe Mircea Abrudean în poziţia de Secretar General al Guvernului reprezintă o încălcare gravă a protocolului dintre cele două partide.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici