Puşcaş: Discuţiile din PSD au evoluat spre tema funcţiilor, poziţiilor, scaunelor şi ciolanelor

Deputatul PSD Vasile Puşcaş, care a demisionat, marţi, din toate funcţiile deţinute în partid, a criticat dezbaterile din PSD, ce "au avut rolul de a dăuna intereselor organizaţiilor locale ale partidului în perspectiva alegerilor parlamentare", fiind axate mai mult pe "funcţii, poziţii şi ciolane".

23 afișări
Imaginea articolului Puşcaş: Discuţiile din PSD au evoluat spre tema funcţiilor, poziţiilor, scaunelor şi ciolanelor

Puşcaş: Discuţiile din PSD au evoluat spre tema funcţiilor, poziţiilor, scaunelor şi ciolanelor (Imagine: Mediafax Foto)

"Discuţiile din ultimele săptămâni dăunează mult organizaţiilor locale în pregătirile pentru alegerile parlamentare din toamnă şi au evoluat spre tema funcţiilor, poziţiilor, scaunelor şi ciolane. Lucrul acesta pe noi nu ne interesează şi nici nu ne caracterizează. Noi am aşteptat încă o dată o discuţie de nivel statutar", a declarat, marţi, presei, Vasile Puşcaş.

El a amintit faptul că au avut loc, luni, la Biroul Permanent Naţional al PSD, tot felul de discuţii, existând şi păreri potrivit cărora dizolvările nu ar fi fost statutare, dar cu toate acestea dizolvarea filialelor rămâne valabilă.

"Lucrul acesta pe noi ne-a făcut să înţelegem că se va perpetua o dezbatere care nu este în folosul partidului şi nici a organizaţiilor din Ardeal", a mai spus deputatul PSD.

El a adăugat că "demisia este un act ce trebuie utilizat în politică" şi că nu înseamnă "o degradare".

Puşcaş a confirmat că îşi va continua activitatea alături de Ioan Rus şi Vasile Dâncu în Fundaţia "Institutul Social Democrat din Transilvania", care va fi o cale de continuare a proiectelor lor social-democrate.

Puşcaş a fost singurul care a făcut declaraţii după demisia din funcţiile deţinute în PSD, Vasile Dâncu şi Ioan Rus neputând fi contactaţi.

Vicepreşedinţii PSD Ioan Rus şi Vasile Dâncu au demisionat, marţi, din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD, mai puţin din partid. De asemenea, Vasile Puşcaş şi-a anunţat şi el demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al PSD.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, că demisiile lui Vasile Dâncu, Ioan Rus şi Vasile Puşcaş îl afectează ca om şi ca lider al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici