Quintus: Avem două candidaturi, a domnului Călin Popescu... mă gândeam la alte vremuri

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quitus, a pronunţat, sâmbătă, la Congresul partidului, de două ori numele lui Călin Popescu Tăriceanu cu referire la candidaţii înscrişi în cursa pentru preşedinţia partidului, el corectându-se şi spunând că se gândea la alte vremuri.

16 afișări
Imaginea articolului Quintus: Avem două candidaturi, a domnului Călin Popescu... mă gândeam la alte vremuri

Quintus: Avem două candidaturi, a domnului Călin Popescu... mă gândeam la alte vremuri (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

În timpul Congresului, Mircea Ionescu Quintus, care prezidează reuniunea, a ţinut să precizeze că în cursa pentru preşedinţia PNL s-au înscris doar două persoane. El a continuat, nominalizându-l pe Călin Popescu, dar s-a corectat imediat, precizând că se gândea la alte vremuri.

El i-a invitat pe cei doi candidaţi să fie prezenţi în sală, pentru a se asculta unul pe celălalt. "Deci îi invit în sală pe Călin...", a spus Quintus, făcând referire din nou la fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu.

Delegaţii la Congresul ordinar al PNL urmează să aleagă noua conducere a partidului, în competiţia pentru şefia formaţiunii fiind înscrişi Crin Antonescu şi Ludovic Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici