Quintus: Tăriceanu a greşit grav, asta îi închide complet orizontul politic

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, se declară "surprins" de acţiunile lui Călin Popescu Tăriceanu, spunând că fostul lider al PNL a făcut "un şir de greşeli” care "îi închide complet orizontul politic”

446 afișări
Imaginea articolului Quintus: Tăriceanu a greşit grav, asta îi închide complet orizontul politic

Quintus: Tăriceanu a greşit grav, asta îi închide complet orizontul politic (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Mi-am exprimat punctul de vedere net defavorabil acţiunii domnului Tăriceanu. Sunt surprins că un om de valoarea şi de vechimea lui în partid a fost în stare să facă acest şir nesfârşit de greşeli, ultima fiind cea de astăzi. Nu ştiu de ce a făcut-o, probabil că are un interes care nu este al partidului”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX Mircea Ionescu Quintus.

Întrebat care crede că va fi viitorul politic al lui Călin Popescu Tăriceanu după cele mai recente iniţiative ale sale, preşedintele de onoare al PNL a răspuns că Tăriceanu va plăti "scump” pentru greşelile sale şi că acestea îi închid orizontul politic.

"Păcat. Îl cunosc bine (pe Tăriceanu - n.r.), am lucrat mult timp cu el, îi cunosc valoarea, dar să ştiţi că în politică şi nu numai în politică, dar mai ales în politică, greşelile se plătesc scump şi el a greşit grav şi faţă de partid şi faţă de persoana lui. A plecat din partid pentru că a vrut să plece şi acum vrea să mai facă altceva. După părerea mea, asta îi închide complet orizontul politic", a mai spus Mircea Ionescu Quintus.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, joi, constituirea Grupului de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale, la eveniment participând şi aproximativ 15 parlamentari PNL.

Între cei prezenţi s-au numărat Daniel Chiţoiu, Daniel Barbu, Viorel Palaşcă, Andrei Gerea, Mihai Stănişoară, Radu Stroe, Ovidiu Silaghi, Sorin Ilieşiu, Graţiela Gavrilescu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici