Radian Tufă a fost suspendat din funcţia de secretar general în Ministerul Transporturilor

Secretarul general al Ministerului Transporturilor, Radian Tufă (membru PD), propus de lideri democraţi pentru conducerea filialei Sector 6 a Partidului Democrat Liberal (PDL), a fost suspendat, la cerere, pe o perioadă de doi ani, din funcţia deţinută în minister, prin decizie a premierului Călin Popescu Tăriceanu.

10 afișări

Radian Tufă va fi suspendat din funcţie în perioada 3 ianuarie 2008-3 ianuarie 2010, se arată în decizia premierului.

Surse din PDL au declarat agenţiei MEDIAFAX, în urmă cu zece zile, că Radian Tufă este posibilul viitor şef al filialei PDL Sector 6, el fiind propus pentru această funcţie de mai mulţi lideri democraţi.

Sursele citate au mai spus că Radian Tufă, în calitate de înalt funcţionar public, are dreptul de a se autosuspenda timp de doi ani din funcţia deţinută în Ministerul Transporturilor.

Radian Tufă a fost promovat ca secretar general în Ministerul Transporturilor în august 2006, din funcţia de director al Registrului Auto Român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici