Radu Mazăre a fost reales preşedinte al PSD Constanţa: "Nu o să tolerez niciunul care nu îşi face treaba"

Radu Mazăre a fost reales, luni seară, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa, el fiind singurul candidat şi fiind votat în unanimitate de către delegaţii prezenţi.

464 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre a fost reales preşedinte al PSD Constanţa: "Nu o să tolerez niciunul care nu îşi face treaba"

Radu Mazăre (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

La începutul discursului său, el a precizat că vrea să aibă un discurs mai serios şi că nu intenţionează să mai facă spectacol.

"Spectacol am făcut săptămâna trecută la concert la Loredana", a spus Mazăre.

El i-a avertizat pe directorii numiţi în funcţie după alegeri să nu trateze de sus primari sau jurnalişti, să nu mai răspundă la telefoane sau la solicitările edililor pentru că nu va tolera pe niciunul care nu îşi va face treaba.

"Vreau să le spun celor care au fost numiţi în funcţii după alegeri, pe ici, pe colo, pe la inspectorate, să nu dea necuratul să vă îngâmfaţi, să nu mai răspundeţi la telefon să vă sune nu ştiu ce primar care e mai mic, nu e aşa ca mine, nu are anvergura... şi să îl ţineţi pe la uşi să vă aştepte, să nu mai băgaţi în seamă oamenii şi ziariştii. E unul pe care l-am numit director acum şi care a tratat urât ziariştii. Aveţi nevoie de ziarişti, aveţi nevoie să comunice cu oamenii şi vreau ca voi să vorbiţi cu oamenii ca atunci când eraţi în opoziţie şi fără funcţii. Pentru că distracţia e distracţie, cum crede fiecare de cuviinţă, şi treaba e treabă. Şi nu o să tolerez niciunul care nu îşi face treaba", a afirmat Radu Mazăre.

El a menţionat că poate avea mai puţine pretenţii de la cei aleşi, dar în cazul acestora decontul are loc la finalul mandatului.

"Pot să am mai puţine pretenţii de la aleşi pe timpul mandatului, dar dacă după patru ani de zile am făcut sondaj acolo şi am văzut că nu stai bine, nici nu te mai susţin ca să candidezi. Pe aleşi îi judecă oamenii, pe ceilalţi care sunt numiţi îi judecăm noi, că aşa e structura societăţii", a mai spus Radu Mazăre.

El a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, fiind votat în unanimitate de cei prezenţi.

Cu acest prilej, a fost reconfirmat în funcţie şi prim-vicepreşedintele organizaţiei, Nicușor Constantinescu, acesta primind sprijinul organizaţiei pentru a candida pentru un post de vicepreşedinte la nivel naţional la alegerile de la sfârşitul săptămânii viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici