Radu Mazăre ar putea lipsi de la Congresul PSD pentru că merge în Madagascar

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, spune că ar putea lipsi de la Congresul PSD din luna aprilie pentru că în perioada respectivă se află în Madagascar, unde ar urma să înceapă construcţia bungalow-urilor pe terenul concesionat de primar anul trecut.

531 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre ar putea lipsi de la Congresul PSD pentru că merge în Madagascar

Radu Mazăre ar putea lipsi de la Congresul PSD pentru că merge în Madagascar

"S-ar putea să fiu în Madagascar atunci când este Congresul PSD. Mă duc să încep bungalow-urile. Dar nu vezi că nu mă lasă, că pun Congresul", a povestit miercuri, într-o conferinţă de presă, Radu Mazăre, amuzat de situaţie.

Întrebat ce va face în cazul în care Victor Ponta îi va cere să fie prezent la congres, Mazăre a spus că organizaţia PSD Constanţa va fi reprezentată de Nicușor Constantinescu, prim-vicepreşedinte al social-democraţilor constănţeni, şi că nu crede că o să sufere Ponta că este el plecat în Madagascar.

"Am de pornit investiţia acolo, aşa era programat. Întâmplător, congresul pică exact pe perioada în care eu trebuie să fiu plecat acolo o săptămână. Dar nu cred că suferă Ponta fiindcă o să fiu eu în Madagascar, oricum e Nicuşor care mă reprezintă, face tot ce trebuie în politică", a explicat Radu Mazăre.

În primăvara anului trecut, el a anunţat că a concesionat aproape două hectare în nordul Madagascarului, unde doreşte realizarea unei investiţii turistice, formate din bungalow-uri, restaurant şi un club.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara, în ianuarie, în debutul şedinţei BPN, că propune organizarea Congresului pe 20 aprilie, el arătând că la acest for partidul trebuie pregătit pentru a exista şi acţiona separat de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici