Radu Mazăre: Cristian Diaconescu este "o jitie trădătoare"

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, îl cataloghează pe Cristian Diaconescu drept "o jitie trădătoare", explicând că prin "jitie" înţelege "o jigodie mai mică".

408 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre: Cristian Diaconescu este "o jitie trădătoare"

Radu Mazăre: Cristian Diaconescu este "o jitie trădătoare" (Imagine: Florin Gheorghe/Mediafax Foto)

"Dacă el candidează la şefia partidului, cel mai important partid de opoziţie, şi a doua zi a trecut în barca slugilor lui Băsescu, cum pot să-i spun decât o jitie trădătoare", a afirmat Mazăre.

El a spus că dacă Cristian Diaconescu ar fi candidat şi ar fi fost ales preşedinte al partidului el ar fi fost nevoit să plece din partid.

"Bine că n-a ieşit el preşedinte că trebuia să demisionez eu că nu putea să mă ducă cu partid cu tot la cheremul mult iubitului conducător", a mai spus liderul PSD Constanţa.

Rugat să explice sensul cuvântului jitie, Mazăre a spus că jitie înseamnă "o jigodie mai mică".

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului.

Ulterior, Diaconescu a confirmat demisia din PSD, spunând că nu vrea să facă alte comentarii.

Diaconescu este al patrulea parlamentar PSD care părăseşte partidului după Congresul extraordinar în urma căruia Victor Ponta a fost ales preşedinte. Ceilalţi trei sunt senatorul Şerban Mihăilescu şi deputaţii Ioan Munteanu şi Culiţă Tărâţă.

Diaconescu a declarat, marţi, la Antena 2, răspunzând unei întrebări, că plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei în legătură cu filajul său.

Postul de ambasador la Paris este vacant, în urma numirii lui Teodor Baconschi ministru de Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici