Radu Mihail şi Iulian Ştefan Lorincz deschid listele USR din Diaspora pentru Parlament

  • Radu Mihail şi Iulian Ştefan Lorincz deschid listele USR din Diaspora pentru Parlament.
  • Uniunea anunţă că cei zece candidaţi au experienţă profesională în instituţii europene sau în domeniul privat, iar anii petrecuţi în afara României i-au ajutat să-şi construiască cariere solide.
424 afișări
Imaginea articolului Radu Mihail şi Iulian Ştefan Lorincz deschid listele USR din Diaspora pentru Parlament

Radu Mihail şi Iulian Ştefan Lorincz deschid listele USR din Diaspora pentru Parlament

„USR PLUS a depus, astăzi (miercuri - n.r.), la Biroul Electoral Central lista candidaţilor din Diaspora pentru alegerile parlamentare împreună cu 6.000 de semnături necesare înscrierii în cursa electorală. Cei 10 candidaţi au experienţă profesională în instituţii europene sau în domeniul privat, iar anii petrecuţi în afara României i-au ajutat deopotrivă să-şi construiască cariere solide, dar şi să găsească soluţii la problemele cetăţenilor români din Diaspora, obiective pe care vor să le realizeze odată cu intrarea în Parlament”, anunţă USR.

„Radu Mihail reprezintă deja Diaspora de patru ani în Parlamentul României, timp în care a iniţiat numeroase proiecte legislative şi campanii în beneficiul românilor din străinătate. De la reprezentarea corectă a Diasporei în Parlament şi #StopCoziLaVot, prin care au fost asigurate condiţii mai bune de votare pentru Diaspora, la introducerea votului electronic la distanţă pentru toate tipurile de alegeri şi <Simplu ca afară>, campanie pentru identificarea şi implementarea soluţiilor Diasporei pentru îmbunătăţirea serviciilor administrative româneşt~, arată comunicatul USR.

Alături de el mai figurează pe listă Marius Cobianu, funcţionar european, Ina Monica Georgescu, de profesie IT Business Analyst, şi Lucian Sangeorgean, inginer.

Primul pe lista pentru Camera Deputaţilor este Iulian Ştefan Lorincz, absolvent al Universidad Politécnica de València. Alături de el mai sunt pe listă Simina Tulbure, Marius Octavin Olaru, Ionuţ Aioniţoaei, George Catrina şi Pamela Chiricheu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici