Radu Sârbu: Marian Miluţ a demisionat dintr-o funcţie din care fusese oricum înlocuit în august 2008

Liderul PNŢCD Radu Sârbu consideră că Marian Miluţ a demisionat dintr-o funcţie din care fusese oricum înlocuit în 2008 în urma unui congres al partidului şi spune că se vor întreprinde demersuri pentru reconcilierea celor două aripi ale partidului.

36 afișări
Imaginea articolului Radu Sârbu: Marian Miluţ a demisionat dintr-o funcţie din care fusese oricum înlocuit în august 2008

Radu Sârbu: Marian Miluţ a demisionat dintr-o funcţie din care fusese oricum înlocuit în august 2008 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Radu Sârbu a declarat sâmbătă că cel mai probabil în perioada următoare va avea loc un congres de reconciliere la care să fie invitaţi şi membrii echipei din jurul lui Miluţ.

"Marian Miluţ a demisionat dintr-o funcţie din care fusese oricum înlocuit în august 2008, la Congresul PNŢCD. Sper într-o reconciliere cu echipa care a fost în jurul lui Miluţ, dar şi la nivelul organizaţiilor teritoriale, şi, cel mai probabil, vom organiza un congres de reconciliere în perioada următoare", a spus Sârbu.

Potrivit lui Sârbu, la ora actuală PNŢCD are un singur preşedinte în persoana sa.

Marian Miluţ a demisionat de la şefia PNŢCD printr-o scrisoare prezentată, sâmbătă, Consiliului Naţional de Conducere, în care spune că eforturile sale ar fi dat rezultate mai bune dacă nu ar fi fost opoziţia acerbă a celor depăşiţi politic de realitate şi că invidia e duşmanul redresării partidului

"Prin prezenta, prezint Consiliului Naţional de Conducere demisia mea din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat. Când am preluat conducerea acestui partid, situaţia era dezastruoasă din punct de vedere financiar şi organizatoric", scrie Miluţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici