Radu Stroe, sigur că va convinge electoratul prin experienţa sa din administraţia de stat

Candidatul PNL pentru colegiul 1 din Sectorul 1 Bucureşti, Radu Stroe, a declarat, luni, că speră că va convinge electoratul prin experienţa sa din administraţia de stat, menţionând că porneşte în campanie cu un buget de 30 -35 de mii de euro şi cu speranţa de a ajunge să obţină 50.000 de euro.

15 afișări
Imaginea articolului Radu Stroe, sigur că va convinge electoratul prin experienţa sa din administraţia de stat

Radu Stroe, sigur că va convinge electoratul prin experienţa sa din administraţia de stat (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă este pregătit pentru cursa electorală, Stroe a răspuns: "Am luat ultimele măsuri operative, în zilele următoare vor fi cunoscute public, dar maşina a pornit".

Radu Stroe a anunţat că şeful campaniei electorale este Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 şi preşedintele PNL Bucureşti.

Întrebat cu ce proiecte porneşte în campanie, liberalul a menţionat că are un proiect bazat pe trei componente.

"Proiectul meu cuprinde trei elemente: elementul cu caracter local de colegiu, şi eu voi fi obligat să-mi asum toate sarcinile pe care primarul Chiliman şi le-a asumat în campania electorală când a câştigat Primăria, e vorba deci de zona colegiului. A doua componentă a proiectului este o mai veche dragoste a mea pentru că tot a încremenit în Parlament de vreo 2-3 ani de zile: reluăm şi sperăm să fie cu mai mult succes parchetul de legi ale securităţii. Şi o a treia componentă este reforma administraţiei de stat", a spus Stroe.

El a explicat că reforma administraţiei de stat "ia în considerare ca un prim pas reforma constituţională, dar în realitate trebuie făcută la nivelul administraţiei de stat, pentru că marile fonduri, imensele fonduri cheltuite cu mai mult sau mai puţin cap şi care sunt mai mult sau mai puţin conturabile sunt în această zonă unde acţionează zeci de mii de primari, viceprimari, consilieri de toate felurile".

"Sigur că am în vedere şi chestiunea reformei de administraţie, în special şi la administraţia centrală. În ceea ce vă voi da publicităţii în câteva zile, ca o broşură, reforma administraţiei centrale este un cap de pod de la care trebuie pornit în reforma administraţiei de stat. Cam acestea sunt cele trei componente ale proiectului politic cu care merg în campanie şi eu mizez pe faptul că bucureştenii sunt nişte oameni bine informaţi, sunt oameni care cunosc realităţile politice ale României, ale Bucureştiului şi sunt convins că prin intermediul echilibrului meu, experienţei mele în administraţia de stat, să conving mai bine electoratul", a spus liberalul.

Candidatul PNL a mai spus că nu intenţionează să facă niciun fel de declaraţii sau atacuri, sau declaraţii de orice fel la adresa contracandidatului său Honorius Prigoană.

"Sigur că nu eu voi stabili dacă e sau nu un contracandidat important, ci va stabili electoratul", a spus Stroe.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici